söndag 6 februari 2011

Två par boxers

Varav det ena paret är det som jag fick av min gode vän i Amerikat.


 De är av märket Brooks Brothers och är helt fantastiska, de är så långa så det är omöjligt att de åker upp och korvar sig som dagens tajta syntetskit gör.
Under dessa höga byxor som jag dagligen bär är dessa helt fantastiska. Dessutom ovärdeliga om man har stickiga ofodrade yllebyxor kan jag tänka mig (Jag är ta mig tusan inte så känslig ifall något sticks!)


100% bomull, tre knappar fram, snörjustering bak.


Ingen resår nånstans


Det andra paret är antika. De knäpps med två pärlemorknappar i fram och går att justera en aning med rosett i bak. De är tajta i ulltrikå, men korvar ändå inte upp sig, antagligen på grund av sin längd.
Sedan ska mönstret av det första paret kopieras och och sedan ska de duplikeras i några smaklöst mönstrade sidentyger, men det blir en annan gång. Det ser ni fram mot va?!


Mikael

4 kommentarer:

 1. Yes, these are Brooks Brothers "tie-back" boxers.

  I strongly recommend their "french-back" boxer style too (a sort of flap-across the back with a button and button-holes to secure.

  They become available normally at Christmas (and not Every Christmas) - and usually only online. They sell at about $25 each. When you see them listed, you Have to buy them immediately - they sell out amazingly quickly.

  I recommend them highly.

  SvaraRadera
 2. should read: NOT Every Christmas......

  SvaraRadera
 3. Herregud ja, det ser vi fram emot! Fantastiskt som alltid.

  SvaraRadera
 4. One is indeed looking forward to it...

  SvaraRadera