onsdag 8 december 2010

Den moderna varianten och ny träningsform


Som jag nämnt tidigare så svävar jag ibland iväg i 60-talsmode. Detta var en sådan dag, då åker denna kostym på. Den är så där lite bedrövligt kort som dagens kostymer är men det vägs upp av det härliga materialet och passformen. Den är sydd i ett mörkblått halvgrovt ylle.


Den här kostymen lämpar sig bra de dagar då man behöver svarva eller blaska med kemikalier på jobbet. Det är bra med lite oömma plagg då ;-)Tvådelad kostym. jag bär nästan uteslutande vita näsdukar i mina bröstfickor, det tycker jag ger ett uttryck för konservatism. Till denna kostym brukar jag bära Homburg-hatt.Till kostymen, en mörkblå tröja, 20-talsfluga och en mjuk 20-talslöskrage.Snajdiga lila yllestrumpor och ankelhöga skor av märket Bobbie BurnsNu när snön ligger så fint så måste man ju passa på att åka lite skidor. Så boxningen kanske inte får så mycket uppmärksamhet i vinter om klimatet fortsätter såhär. Skidåkning är ju väldigt bra konditionsträning.
Idag blev första åket på kanske tre år av. Åkte 4 km detta inledande tillfälle. Nästa gång blir det 8, sen 12 osv. :-p

Knickers, skinnluva och Lovikka.

4 kommentarer:

 1. Jag hamnade på din blogg för några dagar sedan. Mycket trevligt med en herre som vill dela med sig av modet i sitt liv. Även om jag är fast i (sent 30)40-50-talet så bländas man av det äldre också!

  SvaraRadera
 2. Så trevligt att läsa!
  Även om man är några årtionden innan eller efter så kan man alltid inspireras. Herrmodet har ju utvecklats mycket långsammare än damernas också.

  /Mikael

  SvaraRadera
 3. Men Mikael! Du måste komma till Uppsala och åka gamla trälagg med mig, Jon och Johan någon gång!

  /Elin

  SvaraRadera